Jump to content

Can’t send a private Message.


Recommended Posts

Is anybody else having this problem? I can fill in the text box but the Send Message button stays grey and nothing happens. I noticed this mid-day May 13. I also haven’t received any Messages for several days but that could be a coincidence.

 

Safari on an iPad.

 

John Davies

 

Spokane WA

"Mouse":  2017 Legacy Elite II NARV (Not An RV) Two Beds, Hull Number 218, See my HOW TO threads: https://olivertraveltrailers.com/topic/john-e-davies-how-to-threads-and-tech-articles-links/

Tow Vehicle: 2013 Land Cruiser 200, 33" LT tires, airbags.

Link to post
Share on other sites
  • Moderators

JD -

 

I've sent an email to Mr. Wamsley asking him to take a look at the PM function.  I have had no problems with it recently except that it seems to take a fairly long time for the message to actually be sent once the send button it pressed - I've even gone on to do other things and come back later (5 minutes or so before the "greyed out" goes away.

 

Bill

2017 Ford F150 Lariat 3.5EB FX4 Max Towing 2016 Oliver Elite II - Hull #117 "Twist"

Link to post
Share on other sites
  • Moderators

JD -

 

Looks like we are all good to go now.  And, it appears to me that the PM function is faster than ever now.  Jason simply worked his magic and he was very quick about it too - Thanks Jason!

 

Bill

2017 Ford F150 Lariat 3.5EB FX4 Max Towing 2016 Oliver Elite II - Hull #117 "Twist"

Link to post
Share on other sites

Bill, thanks for being my liaison, I still can’t send. Will you please send me a message to see if I can receive?

 

Ta.

 

John Davies

 

Spokane WA

"Mouse":  2017 Legacy Elite II NARV (Not An RV) Two Beds, Hull Number 218, See my HOW TO threads: https://olivertraveltrailers.com/topic/john-e-davies-how-to-threads-and-tech-articles-links/

Tow Vehicle: 2013 Land Cruiser 200, 33" LT tires, airbags.

Link to post
Share on other sites

Well, I got both those messages and could not reply to either one. That is with my iPad.

 

On my iPhone, I can see the list of senders on the left, but no messages load at all.

 

I don’t think this is a hardware problem at my end.

 

John Davies

 

Spokane WA

"Mouse":  2017 Legacy Elite II NARV (Not An RV) Two Beds, Hull Number 218, See my HOW TO threads: https://olivertraveltrailers.com/topic/john-e-davies-how-to-threads-and-tech-articles-links/

Tow Vehicle: 2013 Land Cruiser 200, 33" LT tires, airbags.

Link to post
Share on other sites
  • Moderators

John -

 

Unfortunately, where I camped at the Owners Rally didn't have working WiFi and I don't have a cell phone.  I see from the above messages that Jason has been working on this issue, but, he was also running from pillar to post at the Rally.

 

Are you still having issues with the PM function?

 

Bill

2017 Ford F150 Lariat 3.5EB FX4 Max Towing 2016 Oliver Elite II - Hull #117 "Twist"

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...