Jump to content
Sign in to follow this  
Rumline

Issues replying to PMs?

Recommended Posts

I'm trying to respond to a PM right now but whenever I click the Send Message button it just scrolls me up to the top of the page.  The Send Message button appears to be a lighter / greyed-out gold color as opposed to the normal gold trim color that other forum functions appear to be.  I've tried multiple browsers with the same results. What am I doing wrong?


2018 OLEII #344   |   2018 Ford Expedition


AZCACOGAKSMONMTNWYsm.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jason Wamsley is aware of the problem and is working on it.

 

Bill

  • Thanks 1

2017 Ford F150 Lariat 3.5EB FX4 Max Towing 2016 Oliver Elite II - Hull #117 "Twist"

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please give it a try now. I have tested this thoroughly with topgun2 using latest versions of IE, Edge, Chrome and Firefox but I cannot duplicate the error. I instead disabled something on my end to see if that works for you. Please let me know if the problem persists..

 

Thanks y'all!

  • Thanks 1

Full Stack Developer/Marketing @ Oliver Companies

Oliver Forums Guidelines & Rules

Share this post


Link to post
Share on other sites
Please let me know if the problem persists..

 

MontanaOliver, I just tried to PM another member and had the same problem: It just jumped me back to the top of the page when I clicked on "Message." (I use Opera as my browser.)


Onward through the Fog!


EarthPicks of Cochise County


AZCACOKSMONVNMORTNTXUTmed.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Spike - sorry for the problem. Jason has been working on this for most of the day but, unfortunately, I've not been near my computer for most of the day. I'm now able to send a PM without the sort of thing that you're experiencing. Can you give it another try to see what happens? Thanks!

Bill

  • Thanks 1

2017 Ford F150 Lariat 3.5EB FX4 Max Towing 2016 Oliver Elite II - Hull #117 "Twist"

Share this post


Link to post
Share on other sites
Can you give it another try to see what happens?

 

Did just that, Bill, and (as you should be able to tell) successfully sent you a private message, as well as one to the person I had previously attempted to contact. Thanks!


Onward through the Fog!


EarthPicks of Cochise County


AZCACOKSMONVNMORTNTXUTmed.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, there is still a problem. I haven’t been able to PM since the forum issues started. Mike

  • Thanks 1

Mike and Carol | Fair Oaks Ranch, TX | 2016 Elite II #135 | 2020 Ram Rebel 4X4 5.7L Hemi

ALAZARCACOFLGAIDILKSKYLAMDMSMOMTNENVNMNYNCNDOHOKSCSDTNTXUTVAWVWYsm.jpg

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Apparently some people can send them, since I have one, but I can't reply - when I click on it, I get a blank "my profile" page.


Snowball • 256 • 2018 Ford Raptor

Share this post


Link to post
Share on other sites
Apparently some people can send them, since I have one, but I can’t reply – when I click on it, I get a blank “my profile” page.

 

Overland: If that PM is from me, I sent it from a smartphone app under the assumption that the server code serving phone app data might be different to the code serving browser data...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mine's working,  send and reply,  from my android Samsung note 9. A friend on a mac (i think) couldn't reply, but received mine.

 

Haven't tried any other devices, though.

 

For those of you who have experienced  issues, could you edit your comment to include your device type? Sometimes,  that does make a difference.

 

Thanks for your patience.

 

Sherry


2008 Ram 1500 4 × 4

2008 Oliver Elite, Hull #12
 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sherry, I received your PM on my MacBook Air and tried to reply.  The "submit" button lightens, but nothing else happens.  No reply sent.

 

 

 

(MacOS V 10.13.6 and Safari V 11.1.2)


Pete & "Bosker".    TV -  '18 F150 Super-cab Fx4; RV  - "The Wonder Egg";   '08 Elite, Hull Number 014.


Travel blog of 1st 10 years' wanderings - http://www.peteandthewonderegg.blogspot.com


ABBCMBNBNLNSONPEQCSKYTALAKAZARCACOCTFLGAHIIDILINIAKSKYLAMEMDMAMIMNMSMOMTNENVNHNJNMNYNCNDOHOKORPAPRSCSDTNTXUTVTVAWAWVWIWYsm.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sherry, I received your PM on my MacBook Air and tried to reply. The “submit” button lightens, but nothing else happens. No reply sent.

That’s what happens with me. I’m using an iPad and Firefox. Mike

 


Mike and Carol | Fair Oaks Ranch, TX | 2016 Elite II #135 | 2020 Ram Rebel 4X4 5.7L Hemi

ALAZARCACOFLGAIDILKSKYLAMDMSMOMTNENVNMNYNCNDOHOKSCSDTNTXUTVAWVWYsm.jpg

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...